Un pas al PAS de l'EMMM

BANDA DE VENT I ORQUESTRA DE CORDA DE L’EMMM

Dissabte 9 de juliol 22.30 h

Alumnes de diferents les edats i nivells formen aquests dos grans grups de l’Escola de Música.

Tal com la Big Band o els conjunts de guitarres, la banda de vent i l’orquestra de corda formen part dels grans grups que hi ha a l’Escola Municipal de Música de Martorell (EMMM).

Integrades per alumnes d’instruments de vent i de corda fregada de diferents edats i nivells, incorporen també alumnes de piano i percussió.

Treballen un repertori divers i eclèctic que va de l’època medieval a la música més actual i que passa per una gran diversitat d’estils. Des de fa anys es fusionen regularment les dues formacions per crear l’orquestra simfònica de l’EMMM.

 

Formació Banda:

Isabel Pecanins i Sara Santos, flauta. Artem Chuprina, Carmen Valero i Alba Sánchez, saxòfon. Ana Montañés, Max Morera, Queralt Puig, Magalí Ramos i Berenguer Ríos, trompeta. Joan Prats, trombó. Joan Estopiñà, baix elèctric. Miquel de la Cruz i Arnau Palau, percussió. Amanda Ospina, Gal·la Campreciós i Emilio Pérez, piano.

Formació Orquestra:

Paula Osés, Roger López, Melany Luaces, Hugo Martínez, Àlex Rico, Joana Pascual, Ona Morera i Iolanda Mauri, violí. Abril Castillo, Jana López, Clara Montoro, Ariadna Mauri, Bruna Ambrojo, Queralt Vea i Julià Borràs, violoncel. Dolça Arús, Martí Casas i Paula Borrull, piano. Eloi López, percussió