CLARA PEYA

Dissabte 7 d’agost

22.30 h

Clara Peya
Peya, energia i sentiment en estat pur, una pianista transgressora, inquieta i inclassificable, que creu en el poder de l’art com a eina de transformació social

CLARA PEYA

Dissabte 7 d’agost

22.30 h

Clara Peya presenta el seu onzè disc Perifèria. La pianista i compositora s’inspira aquest cop en els espais de pas, en els marges, en allò que no han volgut que mirem. Les perifèries reals i emocionals que genera un sistema hostil que no ens abraça a totes.

Costa encaixar en una societat que veu la diferència com una amenaça i se centra a perpetuar els privilegis i les zones de confort de cadascuna. La Clara ens proposa posar la mirada en aquests “no-llocs” en un viatge a les fronteres del so a través d’un estil pop amb electrònica minimalista. Un nou repertori de cançons profundes i compromeses combinades amb passatges instrumentals d’un pianisme magnètic.

Amb una personalitat artística contagiosa i torrencial, en directe es despulla, es transforma i capta l’atenció del públic de manera hipnòtica. Activista i lluitadora incansable, va ser reconeguda amb el Premi Nacional de Cultura 2019 per la seva trajectòria musical i compromís social.

Clara Peya, piano i electrònica // Enric Verdaguer, veu // Vic Moliner, baix elèctric i electrònica // Didak Fernández, bateria i electrònica