Joan Miquel Oliver

CLARENCE BEKKER BAND

Divendres 5 d’agost 22.30 h

Talent i grandesa, d’un artista que transmet força i ímpetu a través del soul

Hi ha persones que només necessiten un parell de bons acords, una veu amb personalitat i una història a explicar per arribar-nos a l’ànima en qüestió de segons. Els veritables cantants de soul prescindeixen d’afegitons per transmetre. I, no ho dubtis, Clarence Milton Bekker es troba en aquest grup d’escollits.

Nascut a Surinam, però de nacionalitat holandesa, la seva carrera l’ha portat per infinitat de camins: va ser el membre més jove de l’exitosa Swinging Soul Machine, del col·lectiu de World Music 08001, i ha sigut la veu del projecte viral Playing For a Change. Els revessos de la vida el van apartar momentàniament del seu camí fulgurant, però anys més tard va començar de nou, des del primer graó i amb la major humilitat. Per fortuna ja el tenim de tornada, amb molta més força i amb més osques a la culata per arrasar sobre l’escenari. Escoltant-lo en directe oblidaràs aquella nostàlgia de Marvin Gaye que tots portem a dins. Tornaràs a il·lusionar-te amb el soul com si fos la primera vegada.

 

Formació:

Clarence Milton Bekker, veu. Fede Rimini, teclats. Francisco Guisado “Rubio”, guitarra. Charlie Cuevas, baix elèctric. Carlos López, bateria. Leo Torres, trompeta. Roberto Albrecia, saxo alt. Pol Padrós, saxo tenor.