FERRAN PALAU & MERITXELL NEDDERMANN

Divendres 23 DE JULIOL

22.30 h

Ferran Palau
Cançons d’amor que es tornen sinceres a través d’ un pop metafísic minimalista

FERRAN PALAU & MERITXELL NEDDERMANN

Divendres 23 de juliol

22.30 h

Ferran Palau escriu i descriu la seva història com un paisatge que gira a ritme tranquil, assossegat, però implacable. Igual d’implacable que la seva música. L’easy loving i les cançons d’amor tornen encara més sinceres a Parc, el seu nou disc. Encara que si som precisos, aquesta vegada trobarem un amor que fa una mica més de mal, que crema una mica més abrusador. Un amor seduït pel minimalisme i els sintetitzadors que ens guien, a pas lent, a través de l’imaginari de Ferran Palau. Un imaginari que ret homenatge al cinema slasher dels 80.

Parc és el cinquè disc de Ferran Palau, que continua la saga que ha anat collint diferents premis, com el Premi Enderrock de la crítica en 2017, el Premi Altaveu 2018, el Premi Núvol 2018, el Premi Timeout Barcelona 2018, el millor disc de l’any a Mondo sonoro Catalunya i desè millor disc a Rockdelux, tots ells amb Blanc. I el 2019 va aconseguir amb Kevin el premi al millor Àlbum Pop d’Enderrock i el premi Soundie Video Award 2020 amb el videoclip d’«Univers», a més de ser el primer artista de parla catalana que aconsegueix una nominació amb el seu videoclip «Flora – Caic» en els UKVMA a Anglaterra. Aquest mateix videoclip acaba de guanyar el Gran Prix en la categoria Film Craft del Festival Internacional El Ojo de Iberoamérica.

Ferran Palau avança amb inèrcia i així ho explica en una de les cançons que conformen Parc: «encara puc anar més lluny, però vull que m’ho demanis tu». Sens dubte, li ho demanarem.

Ferran Palau, guitarra i veu // Jordi Matas, teclats i guitarra // Joan Pons, bateria // Dani Comas, baix

Artista convidada: Meritxell Neddermann