MÉLODI GIMARD & QUERALT LAHOZ

dissabte 10 de juliol

22.30 h

Melodie i Queralt
Creativitat ,virtuosisme, energia i sensibilitat amb un flamenc fusionat amb jazz i música moderna.

MÉLODI GIMARD & QUERALT LAHOZ

dissabte 10 de juliol

22.30 h

Mel Gimard és una jove pianista, compositora i arranjadora nascuda a Perpinyà que ens presenta el seu primer treball discogràfic, Numen, referit al nom d’una deïtat d’un poder misteriós i fascinador. Gimard explica la seva pròpia historia a través de la hibridació dels referents clàssics amb la música actual, tenint en compte sempre la tradició flamenca i el seu llenguatge vist des de un angle nou, de manera espontània i transgressora. En aquest projecte multidisciplinari hi trobem influències del flamenc fusionat amb jazz, folklore i música moderna.

Entre les actuacions més destacades de la Mélodie Gimart, trobem la seva participació en el festival francès “Semaine flamenco”, en el London Jazz Cat Festival, el cicle de flamenc de Recoletos Jazz de Madrid i la seva actuació com a telonera de Sara Baras al Festival de Pedralbes de Barcelona.

Numen és un disc magnífic, per a paladars exquisits, perquè el públic gaudeixi i agreixi la creativitat i el virtuosisme d’aquesta jove pianista, tant en els arranjaments musicals com en la sensibilitat del seu toc.

Mélodie Gimard, piano i direcció //  Jairo Cabrera, trompeta // Sergio Di Finizio, baix // Pablo Gómez, percussió // Karen Lugo, ball // Anna Colom, cant

Artista convidada: Queralt Lahoz

Queralt Lahoz s’ha convertit amb una de les cantants emergents més prometedores de l’escena musical. És capaç de fusionar estils com el rap, el flamenc, el R&B i la cobla sense que cap d’ells perdi ni una mica de la seva ànima, nodrint-los, a més, d’un missatge ric, poètic i reivindicatiu. La música de Queralt Lahoz està travessada pels sons llatins i urbans: el soul, el hiphop, el trap i el dancehall dialoguen amb gràcia i naturalitat sobre una aura de cobles i boleros que emergeixen de manera espontània en una revelació incontenible dels seus orígens.