Zalon

ZALON

REGNE UNIT


PAS | Pont del Diable

Divendres, 5 de juliol 22.30 h

La seva veu elèctrica i seductora és considerada per molts com la millor veu de soul del Regne Unit

Considerat un dels millors cantants de soul del Regne unit, es va donar a conèixer pel seu treball amb la desapareguda Amy Winehouse com a corista destacat a la seva banda, i per contribuir a la versió de luxe del disc de platí Back to Black, àlbum de la cantant guanyador del Grammy, al DVD de You know I Was Trouble i a les cançons “Hey Little Rich Girl”, “Monkey Man” i “You’re Wondering Now”.

Després de la mort d’Amy Winehouse, Zalon va continuar treballant a l’àlbum que havien començat junts com a director vocal del disc pòstum de la cantant, Lioness: Hidden Treasures. Des de llavors ha seguit una carrera imparable de concerts per escenaris de tot el planeta, mostrant la seva veu seductora, electritzant públics molt diversos i consolidant-se com un dels pocs artistes de soul amb el carisma i la saviesa musical necessaris per comparar-se amb els grans cantants de l’època daurada del gènere.

Als seus concerts, ofereix una selecció de grans clàssics del soul que ens portarà als temps de Marvin Gaye, Curtis Mayfield o James Brown, un homenatge a Amy Winehouse amb alguns dels temes immortals de la diva i, per descomptat, temes del seu propi treball discogràfic Liquid Sonic Sex.

FORMACIÓ

Zalon Thompson, veu
Albert Cariteu, guitarra
Matías Míguez, baix
Raül-Marc Portell, teclats
Marcial Garcia, bateria