Roger Mas

ALBA CARETA GROUP

CATALUNYA


PAS | Pont del Diable

Divendres, 7 de juliol 22.30 h

Un interpretació explosiva amb els millors músics de l’escena jazzística catalana, una proposta sincera, emocional i orgànica.

Teia és la fusta resinosa o una estella d’aquesta que crema amb facilitat. Aquest és el títol del tercer disc de la trompetista i cantant bagenca Alba Careta; un recull de les seves darreres composicions inspirades en les pròpies vivències que, després de la bona acollida d’Alades i Orígens, consolida l’artista dins l’escena jazzística tant catalana com europea.

El concepte de Teia engloba les diferents lluites i convenciments que formen l’imaginari d’aquest nou àlbum: els conflictes interns que totes experimentem entre el que se’ns imposa, el que creiem i com d’important és cuidar les coses senzilles i petites que ens envolten, i que al final es converteixen en la foguera que ens acompanya, ens inspira i ens reconforta.

Enguany el PAS s’alia amb el Mercat de Música Viva de Vic, dins del projecte “MMVV es mou”, que té per objectiu crear sinergies entre festivals catalans i donar visibilitat a propostes musicals interessants.

 

FORMACIÓ

Alba Careta, trompeta i veu
Lucas Martínez, saxo tenor
Roger Santacana, piano
Giuseppe Campisi, contrabaix
Josep Cordobés, bateria