EL FESTIVAL

PRESENTACIÓ

Us animem a conèixer l’extensa programació d’aquesta nova edició del PAS, un festival de música d’estiu amb una combinació d’estils transgressora, atrevida i fresca, amb grups nacionals i internacionals, on el funk, el flamenc, el rhythm and blues o el soul, entre altres estils, ens faran viure vetllades de qualitat i novetat al voltant de la bona música, amb amics, companys i família.

L’experiència del descobrir artistes i tendències transcendeix el fet musical, com el PAS, una proposta per a Persones Altament Sensibles. Una característica que posseeix un 15 % de la població, i que es distingeix per sentir més profundament, més intensament. Persones que tenen una major sensibilitat emocional i sensorial, que tenen tots els seus sentits a flor de pell.

La música és coneixement, és sentiment. Us animem a convertir-vos per uns moment en Persones Altament Sensibles i que visqueu aquest trets distintius de forma exponencial.

Cal cuidar la cultura perquè ella ens cuidi a nosaltres. Apreciar-la i cuidar-la és fer PAS.

SALUTACIÓ

Amb l’arribada del bon temps, la temporada de festivals estiuencs ha arrencat i enguany tenim moltes ganes de poder gaudir d’aquestes ofertes musicals després de dos anys marcats per restriccions de la covid.

La tornada a la normalitat suposa la reactivació d’aquestes cites musicals amb més força que mai. A Martorell ja estem preparats per celebrar i recuperar amb total normalitat el nostre consolidat festival d’estiu: el PAS.

Estem preparats per retrobar-nos com cada estiu amb els veïns i veïnes de Martorell i recuperar els espais culturals i socials que donen vida al nostre poble, com és el cas del PAS.

El festival PAS (Pont a les Arts Sonores) ofereix actuacions i propostes musicals de qualitat, molt diverses, en un marc incomparable com és el jardí esglaonat de l’entorn del nostre emblemàtic pont del Diable.

Les nits de juliol i agost s’omplen de màgia a Martorell unint la millor oferta musical gratuïta i una oferta gastronòmica al voltant de cada espectacle.

Enguany el festival arriba a la seva 8a edició i s’ha convertit en un referent de les nits d’estiu a la comarca, creixent any rere any, amb una programació molt variada amb artistes nacionals i internacionals de diferents gèneres i formats per a tots els gustos.

El PAS de Martorell tornarà a sonar aquest estiu durant 5 caps de setmana, del 8 de juliol al 6 d’agost. I és que, des de l’edició passada, el Festival s’amplia amb el PAS Doble, que ocupa els dos darrers caps de setmana del cicle, i que guanya l’espai de la piscina d’estiu per oferir propostes musicals variades en un altre entorn idíl·lic de l’estiu.

El festival continua incorporant el Petit PAS, en horari pensat per als més petits, amb actuacions musicals destinades a un públic infantil i on tota la família en podrà gaudir.

Per tant, les nits dels caps de setmana de juliol i agost Martorell s’omplen d’una oferta cultural de franc per gaudir sense sortir del poble.

En aquest programa trobareu detallada tota l’oferta musical, amb els tretze concerts programats que estem segurs que agradaran a petits i grans.

Us desitjo un molt bon estiu i us convido a gaudir de les propostes musicals i d’oci que us oferim amb el PAS.

Amb l’esperit festiu i vibrant de la música i del PAS, junts ens en sortirem.

Xavier Fonollosa i Comas
Alcalde de Martorell