EL FESTIVAL

PRESENTACIÓ

PAS ÉS SINONIM DE PASSIÓ, MÚSICA I ESTIU

APASSIONA’T PEL PAS

 

Us animem a conèixer l’extensa programació de la 9a edició del PAS, una proposta musical de categoria, que ens aporta coneixement, que marca l’estil i l’actitud de Martorell

El PAS, un festival d’estiu amb una combinació de propostes fresques, transgressores i atrevides, amb grups nacionals i internacionals, on el soul, el funk, el jazz, les músiques llatines i afroamericanes, entre altres estils, ens faran viure vetllades amb música original i de qualitat al costat d’un testimoni majestuós: el pont del Diable.

La música és sensibilitat i sentiment. Us animem a convertir-vos en persones aPASionades, persones que senten més profundament, més intensament, que tenen una major sensibilitat emocional i sensorial, i que tenen tots els seus sentits a flor de pell.

Visqueu la música amb PASsió

Bona PASsió d’estiu.

SALUTACIÓ

A Martorell l’arribada del bon temps és sinònim d’alegria, cultura, música i esperit festiu.

L’estiu al nostre poble és un moment per trobar-nos amb els veïns i veïnes i gaudir plegats de les fantàstiques ofertes musicals que sempre ens ofereix Martorell.

Ja ho tenim tot a punt per celebrar el nostre festival d’estiu més consolidat, el festival PAS (Pont a les Arts Sonores), que enguany arriba a la seva 9a edició ple de propostes musicals de molta qualitat i amb una gran diversitat d’estils.

I no hi ha lloc millor per veure aquestes fantàstiques actuacions que el nostre emblemàtic pont del Diable, un entorn idíl·lic per passar les nits d’estiu.

El PAS de Martorell sonarà aquest estiu durant 3 caps de setmana, del 7 al 22 de juliol. Durant aquests dies, ens deixarem endur per la màgia de la música de la millor manera: de forma gratuïta i amb una oferta gastronòmica que acompanyarà cada espectacle.

La variada oferta de la programació musical, incorporant artistes nacionals i internacionals de diferents gèneres i formats, fa del PAS tot un referent de les nits d’estiu a la comarca.

El PAS és també un festival familiar, que continua incorporant el Petit PAS, amb actuacions musicals pensades per a un públic infantil, adaptant els horaris i el format perquè en gaudeixi tota la família.

En aquest programa trobareu detallada tota l’oferta musical, amb els 10 concerts programats que estem segurs que agradaran a petits i grans.

Us desitjo un molt bon estiu i us convido a gaudir de les propostes musicals que ofereix el PAS durant els caps de setmana de juliol, una oferta cultural de franc i sense sortir de Martorell.

Bon estiu a tothom!

Xavier Fonollosa i Comas
Alcalde de Martorell