EL FESTIVAL

PRESENTACIÓ

PAS ÉS MÚSICA, PAS ÉS ESTIU, PAS ÉS MARTORELL

Durant mesos s’ha treballat  l’extensa programació de la 10a edició del PAS que per fi arriba a les vostres mans.

Una proposta musical que pretén destacar per la qualitat musical i vocal dels artistes convidats.

El PAS vol oferir al públic del festival propostes allunyades de la música comercial que converteixi les sis vetllades d’estiu en alguna cosa més que un concert. Un entorn amb un riquesa patrimonial inqüestionable, un ambient agradable, familiar i de veïnatge que defineix el PAS en el que és. 

El PAS convida tant a grups nacionals com internacionals, on el folk, el soul, el funk, el jazz, el R&B, les músiques llatines i afroamericanes construeixen una programació eclèctica i per a tots els gustos.

Us animem a convertir-vos en persones aPASionades del PAS.

Us desitgem un bon PAS!

SALUTACIÓ

Alcalde

Xavier Fonollosa i Comas
Alcalde de Martorell

LOGO PAS 10 anys

L’any 2014, ara ja fa 10 anys, va néixer el festival PAS [Pont a les Arts Sonores] amb l’objectiu de consolidar-se com un referent del calendari cultural de Martorell.

La gran aposta, i el que li donava força a aquesta idea, era l’espai triat: el pont del Diable com a element emblemàtic de Martorell i com a símbol per a la difusió del patrimoni a través de la cultura.

Si busquem el joc de paraules amb el festival, podem dir que Martorell és un lloc de PAS, en el sentit que hi conflueixen molts camins i persones. Pel nostre pont del Diable, sota l’arc romà del segle I aC, hi han passat milers de persones de totes les èpoques.

El PAS volia ser, com el seu nom indica, un pont entre la música de qualitat i la cultura perquè tothom pogués arribar-hi de forma gratuïta i accessible. En aquell moment, Martorell va assolir un compromís amb la cultura com a eina per fomentar la nostra cohesió social.

Després de 10 anys, el PAS s’ha convertit en l’esdeveniment musical més esperat de l’any a Martorell i un festival de referència a tota la comarca del Baix Llobregat.

Avui en dia, tots els martorellencs i martorellenques sabem que l’estiu al nostre poble és sinònim d’alegria, música i esperit festiu. Les nits de juliol són un moment per trobar-nos amb els veïns i veïnes, i gaudir plegats de les fantàstiques propostes musicals del nostre festival més estimat.

El PAS de Martorell sonarà aquest estiu durant 3 caps de setmana, del 5 al 20 de juliol. Durant aquests dies ens deixarem endur per la màgia de la música de la millor manera: de forma gratuïta i amb una oferta gastronòmica que acompanyarà cada espectacle.

Com cada any, el festival comptarà amb una programació musical molt variada, que incorpora artistes nacionals i internacionals de diferents gèneres i formats.

El PAS és també un festival familiar, que continua apostant pel Petit PAS, amb actuacions musicals pensades per a un públic infantil, adaptant els horaris i el format perquè en gaudeixi tota la família.

En aquest programa trobareu detallada tota l’oferta musical, amb els 9 concerts programats que estem segurs que agradaran a petits i grans.

Pas a Pas, hem arribat al 10è aniversari del Pont a les Arts Sonores, un festival que gràcies a la seva gran diversitat de gèneres i formats musicals, ha aconseguit aplegar públic de totes les edats i gustos, i convertir-se en un referent de les nits d’estiu de la comarca.

Us desitjo un molt bon estiu i us convido a gaudir de les propostes musicals que ofereix el PAS durant els caps de setmana de juliol, una oferta cultural de qualitat, de franc i sense sortir de Martorell.

Bon estiu a tothom!