MARC PARROT I EVA ARMISÉN

Dissabte 16 dE JULIOL

20.00 h

Una oportunitat única per veure com es crea un espectacle, des de dins, perquè tots hi tenim un paper. I quan diem tots, volem dir que tu també!

MARC PARROT I EVA ARMISÉN

Dissabte 17 dE JULIOL

20.00 h

L’Eva i el Marc no volien actuar. Ells van conèixer el món del teatre quan eren molt petits, mentre jugaven en un teatre que s’estava a punt d’enderrocar. Un grup d’amics preparava una obra que es deia Tinc un paper i ells els van ajudar, l’Eva pintant i en Marc cantant, i entre una cosa i l’altra van acabar formant part de l’equip. Hi havia molts papers per interpretar (actor, escriptora, directora, productor, dissenyador de vestuari, il·luminadora…) En Sebastià, l’escenògraf els va ensenyar que tots eren importants, que cadascú havia de trobar el seu i que el treball en equip fa possible l’impossible.

Tinc un paper és un espectacle multidisciplinari, on teatre, música i pintura comparteixen escenari, per explicar que a les arts escèniques hi ha molts artistes que hi treballen. Són molts oficis creatius que estan al servei d’un objectiu: que l’espectacle agradi molt i sigui un èxit.

Marc Parrot, veu, guitarra, stompbox i pandereta // Eva Armisén, pintura en directe // Martí Torras Mayneris, direcció i dramatúrgia // Leo Pascual, tècnic de so i assistent d’escenari