Un directe potent, fresc i atrevit per a l’alegria i la felicitat on els membres de la família podran gaudir i donar-ho tot!

LA BELLUGA

Dissabte 8 d’agost

20.00 h

Amb una història amb més de 10 anys, des de Sta. Perpètua de Mogoda, La Belluga ha portat la seva música enèrgica i plena de colors per un munt d’espais i localitats, passant per places menudes del territori català i visitant l’estranger. Ha participat en diferents festivals com el Musik’n’viu Kids de Granollers, al Randemar Music Festival del Port de la Selva o el Festival artístic internacional a Bogotà, Colòmbia.

La Belluga és un grup d’animació infantil que neix l’abril de l’any 2007 amb la il·lusió de convertir els seus concerts en espais d’alegria i felicitat, on els infants i els adults gaudeixin a través de les seves cançons enèrgiques. Actualment el grup ha crescut amb la incorporació de quatre membres. Tres d’ells a la secció de vents i un percussionista.

La Belluga ens presenta Paüra, un espectacle complet, dinàmic i àgil, on cada una de les seves actuacions, és converteix en una experiència única i compartida.

Sergi Morral, bateria i veu // Gerard Anri, guitarra i veu // Ferran Ventura, saxo tenor // Pol Altayó, trombó // Nil Altayó, baix // Pol Leiva, percussió // Gerard Pla, teclats i veu // Pau Sánchez, trompeta // Marc Colominas, conducció i animació