Música i il·lustració en directe, un espectacle vital i optimista que posa color a l’escena.

MARC PARROT I EVA ARMISEN

Dissabte 1 d’agost

20.00 h

L’Eva i el Marc no volien actuar. Ells van conèixer el món del teatre quan eren molt petits, mentre jugaven en un teatre que s’estava a punt d’enderrocar. Un grup d’amics preparava una obra que es deia Tinc un paper i ells els van ajudar, l’Eva pintant i en Marc cantant, i entre una cosa i l’altra van acabar formant part de l’equip. Hi havia molts papers per a interpretar: actor, escriptora, directora, productor, dissenyador de vestuari, il·luminadora… En Sebastià, l’escenògraf, els va ensenyar que tots eren importants, que cadascú havia de trobar el seu i que el treball en equip fa possible l’impossible.

Tinc un paper és un espectacle multidisciplinari, on teatre, música i pintura comparteixen escenari, per explicar que a les arts escèniques hi ha molts artistes que hi treballen. Són molts oficis creatius que estan al servei d’un objectiu: que l’espectacle agradi molt i sigui un èxit.

Marc Parrot, veu, guitarra, stompbox i pandereta // Eva Armisén, pintura en directe // Martí Torras Mayneris, direcció i dramatúrgia // Leo Pascual, tècnic de so i assistent d’escenari