Creativitat ,virtuosisme, energia i sensibilitat amb un flamenc fusionat amb jazz i música moderna.

MÉLODIE GIMARD

Divendres 24 i dissabte 25 de juliol

22.30 h

Mel Gimard és una jove pianista, compositora i arranjadora de Perpinyà que ens presenta el seu primer treball discogràfic, Numen, on explica la seva pròpia història a través de la hibridació dels referents clàssics amb la música actual, tenint en compte sempre la tradició flamenca i el seu llenguatge vist des d’un angle nou, de manera espontània i transgressora. En aquest projecte multidisciplinari hi trobem influències del flamenc fusionat amb jazz, folklore i música moderna.

Entre les actuacions més destacades de Mélodie Gimard, trobem la seva participació en el festival francès “Semaine flamenco”, en el London Jazz Cat Festival, el cicle de flamenc de Recoletos Jazz de Madrid i la seva actuació com a telonera de Sara Baras al Festival de Pedralbes de Barcelona.

“Numen” és un disc magnífic, per a paladars exquisits, perquè el públic el gaudeixi i agreixi la creativitat i el virtuosisme d’aquesta jove pianista, tant en els arranjaments musicals com en la sensibilitat del seu toc.

Mélodie Gimard, piano i direcció // Matías López Expósito, veu i loop // Carlos Sarduy, trompeta // Agustí Espín, baix // Pablo Gómez, percussió // Karen Lugo, baile