Un directe potent, fresc i atrevit d’una de les bandes de flamenc, latin jazz i música negra americana més prometedores d’Europa

PATÁX

Divendres 31 de juliol i dissabte 1 d’agost

22.30 h

Patáx és una reconeguda banda de fusió resident a Madrid que, amb una mescla de Flamenc, latin jazz i musica negra americana, ofereix un espectacle d’infart.

Patáx, amb Where Fussion Happens, està posant el panorama de la música en directe a Espanya (i no sols a Espanya) de cap per avall. Seguint la trajectòria de grans artistes de la fusió com Weather Report, Chick Corea Elektric Band, Frank Zappa, Herbie Hancock o Joe Zawinul, aquest projecte, natural hereu del Jazz of Irakere, Wayne Shorter, Milers Davis, Hermeto Pascoal i Paco de Lucía, porta la fusió a un nou nivell, on la comunió entre el flamenc i el folklore afrocubà és l’ingredient clau d’una complexa i màgica recepta.

Amb més de 23 milions de visites en el seu canal de YouTube i gires al voltant del món, Patáx és ja un dels projectes europeus més prometedors i potents de jazz i fusió.

Jorge Pérez, caixò i congues // Alana Sinkey, veu // Carlos Sánchez, baix // Marcos Collado, guitarra elèctrica // Jorge Vera, teclats // Valentín Iturat, bateria // Lidón Patiño, ball flamenc // Dani Morales, timbals i percussió cubana